fbpx

Northside er klar med den endelige spilleplan

Foto: Bon Iver // Cameron Wittig & Crystal Quinn

Nu kan du for alvor begynde at glæde dig til festivalen i smilets by.

Nu kan du så småt begynde at planlægge hvad du skal se til dette års Northside Festival. Den endelige spilleplan for festivalen er oppe, hvor torsdagen startes ud med et eftermiddagsact fra svenske Tove Lo. Senere på aftenen kan opleve et af festivalens helt store hovednavne som Alice in Chains og Tame Impala.

Fredag kan du kurere din begyndende festivals-tømmermænd med Jadas optræden, der starter festlighederne ud på den blå scene. Senere kommer der solide hiphop-acts fra både Migos og Nas, og hen mod slutningen af aftenen bliver det fyret op for fest i Ådalen med acts fra super-produceren Mark Ronson og den uovervindelige trio Major Lazer.

Lørdag går den danske duo Barselona på scenen klokken 16.30, og derefter kan man skynde sig hen til First Aid Kit, der formodentlig kommer til at levere deres harmoniske americana-folk musik, som nok skal krybe helt ind under huden på dig. Festivalen bliver sluttet af med et brag, hvor hovednavnene Bon Iver og til sidst The Blaze står på programmet. Sidstnævnte bliver i selskab med Suspekt den sidste optræden på dette års Northside Festival.

Du kan se hele spilleplanen her.

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com