fbpx

Pophåbet Madson er klar med ny energisk single

Foto: Sissel Abel

Americana og countrystilen er lagt på hylden i Madsons nyeste singleudspil “Golden Age”, der lover godt for sangerens kommende musik.

Den unge sanger og sangskriver Madson, med det borgerlige navn Frederik Schultz Madsen, udgav tilbage i 2015 sin debut-EP Rocket for Your Skyline. Den organiske countrystil med akustiske guitarer, mundharmonika og afdæmpede trommer har i den grad udviklet sig siden og kulminerer i dag med singlen “Golden Age”.

Nummeret har med sine up-tempo trommer, skæve synthesizers, atmosfæriske guitarriffs og en blød, nærværende vokal en klar sommervibe, der giver et andet bud på poplyden anno 2019.
Selv siger Madson om sangen:

Jeg husker, at processen med at skrive sangen – og den helt rigtige tekst – tog lidt tid, mens indspilningerne gik rigtig hurtigt. Ikke fordi vi havde travlt, men fordi vi red på en stærk bølge af umiddelbarhed, kreativitet og leg, som formede sangens sound og feel på en naturlig måde. Teksten har mange nuancer og berører flere følelser, som taler til noget i os alle.

Med nummeret kommer også en minimalistisk musikvideo, som du kan se lige her:

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com