fbpx

Popkometen Shura kommer til Danmark

Foto: PR

Den britiske popkomet gør sig klar til sin anden albumudgivelse og har netop annonceret, at hun tager et smut forbi Danmark til efteråret.

Popsangerinde Shura charmerede sig i 2016 ind på livet af os med debutalbummet Nothing’s Real. Siden har det været sparsomt med musiknyhederne fra sangerinden, indtil hun sidste måned kom ud med singlen “BKLYNLDN”, som vi var svært begejstrede for, og annoncerede sin nye signing til det succesfulde indie label Secretly Canadian.

Og heldigvis skal vi ikke vente tre år igen på nyt fra Shura, for den seneste single var blot første udspil fra hendes kommende andet album, der endnu er unavngivet og uden dato. Koncertoffentliggørelsen peger dog i retning af, at vi godt kan forvente det ude i år.

Shura bringer sin dejlige blanding af 80’er-inspireret synthpop og R&B til Hotel Cecil den 10. november. Der er jo en del måneder til, så mon ikke vi får det nye album eller i hvert fald et par singler mere inden?

Indtil da kan du nyde den seneste udgivelse “BKLYNLDN” herunder.

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com