fbpx

PREMIERE: Kinck er ude med endnu et lovende trap/hiphop nummer i form af singlen “Kitty Got Claws”

Foto: Juliana Bernstein

Så er der nyt fra den frembrusende og attitudefulde kunstner Kinck.

I en af årets senere vinteruger introducerede dansk-sengalesiske Kinck sig selv som vores Ugens Upcoming med sit mørke lydunivers, hvor hver sang nærmest sniger sig helt ind på livet af dig.

De catchy, semi-creepy toner på blandt andet break-out hittet “Blind Spot” og februars “Hunger Pains” er også at finde på hendes femte og nyeste udgivelse “Kitty Got Claws”. En blanding af trapbeats og hiphop snor sig om Stine Kincks vokal på det solide track, der varsler en lovende EP fyldt med attitude. Om nummeret fortæller Kinck:

– “Selvom “Kitty Got Claws” er skrevet som en kærlighedssang, handler den i virkeligheden om at gentage den samme fejl igen og igen, fordi du ikke er klar til at forandre dig. I den her situation handler den om mig, der holder mig på sikker afstand, når det kommer til kærlighed på grund af min uafhængighed og tidligere oplevelser med kærlighed. Så den her går ud til alle, som er blevet lidt hærget af fortiden og har kløerne ude for at beskytte dem selv.”

Kinck arbejder lige nu på sin kommende debut-EP, der bliver udgivet senere på året. Vi glæder os rigtig meget til at høre mere fra den talentfulde kunstner.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com