fbpx

Roskilde-aktuelle Lil Halima er ude med en fintfølende single, der lugter af forår

Foto: Sara Saeidi

Det norske R&B-håb er ude med en ny single, der lover godt for den kommende forårs-EP ‘for the bright days’.

Norges R&B-håb Lil Halima har i dag udgivet singlen “who do u love” og vi har været glade for at følge med i sangerindens vej ind i musikkens verden. Vi oplevede hende blandt andet på by:Larm Festival, og i den sammenhæng tog vi en snak om, hvordan hun nyder at skabe sin musik og kunst helt fra bunden.

I dag byder Lil Halima det spæde forår velkommen med singlen “who do u love”, der er en smagsprøve på hendes kommende EP for the bright days. I februar udgav hun EP’en for the dark days, hvor hun vender blikket indad og dyrker det længselsfulde og mørke. EP’en for the bright days skal fungere som et modsvar til det melankolske album, hvor Lil Halima vil dyrke lyset og alle de følelser, der følger med i den sammenhæng. Singlen “who do u love” lyder ihvertfald som forår. Nyd din solskinsrige fredag og varm op til den norske sangerindes kommende koncert på Roskilde Festival med den nye single “who do u love”.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com