fbpx

Selma Judith offentliggør VEGA-koncert i eget navn

Foto: Carla Eleonora Feigenberg

Den danske R&B-sangfugl inviterer til sin første headliner i VEGA til oktober.

Selma Judith er et navn, der den seneste tid har været svært at overse. Den danske R&B-kunstner udgav i 2018 debutsinglen “Kind of Lonely”, og har siden da taget den danske upcoming-musikscene med storm. Nu er hun på flere festivalplakater, end hvad man kan tælle på to hænder – Roskilde inklusivt – og har fået roser med fra alle sider af branchen.

Den 24-årige Nørrebro-sangerindes karriere har med andre ord acceleret, og man fristes til at sige, at alle vil have et stykke af hendes nyskabende og dynamiske R&B-lyd. Det er der også rig mulighed for. For i dag er det offentliggjort, at Selma Judith skal spille sin første koncert i eget navn den 18. oktober i VEGA. Judith har tidligere været opvarmning for flere af de store kanoner som The National, Phlake og MØ, og skal i aften spille support for Jada i Store VEGA. Til oktober er det altså tid til, at scenelyset skinner på Selma Judith som aftenens hovednavn.

Varm op til koncerten i oktober (eller en af de mange festivaler sangerinden gæster til sommer) med hendes seneste single “Inner Thigh” her:

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com