fbpx

Selma Judith render rundt mellem mytologiske figurer i ny musikvideo

Foto: Carla Eleonora Feigenberg

Den danske R&B-spire er ude med en one-take musikvideo til singlen “Colder”.

Selma Judith har med numrene “Kind Of Lonely” og “Inner Thigh” skudt en lovende musikkarriere i gang. I dag er hun ude med en musikvideo til sin tredje single “Colder”, der vil være tilgængelig på alle streamingtjenester næste fredag. Singlen er en kommentar til, at vi med tiden bliver mere følelseskolde:

– Man kan sige at vores evne til at adskille os fra følelserne bliver større – vi svæver ligesom væk fra smerten. Det er egentlig det sangen handler om. Den påpeger en menneskelig tendens til at blive koldere med alderen, og den opfordrer til at være bevidst om dette; at vi svøber os i apati for at kunne holde varmen i en kold og sørgelig verden, og vi glemmer de andre, der stadig fryser.

Musikvideoen er lavet som et one-take, hvor vi ser den danske sangerinde slange sig rundt mellem de forskellige gipsfigurer inde på Den Kongelige afstøbningssamling. Hele videoen stemmer godt overens med fortællingen om, at vi med tiden bliver koldere og mere følelsesløse – for måske at ende forstenede og beskyttede fra udefrakommende problemer. Heldigvis er Judith stadig ung og ikke bange for at lægge sig selv følelsesmæssigt ud. Se videoen her:


Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com