fbpx

Tag en tur i kosmos med SOFIAs nye musikvideo til singlen “Heavy”

Foto: Jonne Heinonen

Sangerinden fra Finland tager dig med på en kosmisk og følelsesladet rejse i sin nye musikvideo.

SOFIA er kun 18 år gammel, men er allerede ved at bane sig vej til en international musikkarriere. Singer/songwriteren udgav sidste år sin første single “Domino”, det er nordisk pop efter alle kunstens regler. I fredags udgav hun den nye single “Heavy”, hvor der er skruet lidt ned for poppen og op for mere jazzede og eftertænksomme elementer. I musikvideoen bliver vi trukket indenfor i et surrealistiske univers med skuespillerinden Ninni Wallin i hovedrollen. Musikvideoen fanger ret fint fornemmelsen af at være en lille puslespilsbrik i det store kosmos, og alle de eksistentielle tanker man kan have som ung. Få et glædeligt gensyn til teenageværelset, og alle de tanker der fulgte med her.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com