fbpx

Tinderbox løfter sløret for årets spilleplan

Foto: Lana Del Rey//Neil Krug

Den fynske festival har i løbet af de seneste måneder imponeret med deres lineup announcements. Nu kan planlægning begynde, hvis du drager mod Tusindårsskoven til sommer.

Det er koncerter med mere end 60 navne, Tinderbox Festival har skulle få til at gå op i en planlægningsmæssig højere enhed, og det har de så nu.

Fordelt på fire scener vil åbningsdagen præsentere navne så forskellige som Billie Eilish, Sigrid, Lil Uzi Vert, Greta Van Fleet, Lana Del Rey og Diplo, mens fredagen blandt andet byder på latinfest med J Balvin og, hvad man forventer bliver et popbrag med Miley Cyrus. Festivalen lukker og slukker lørdag med navne som Stefflon Don, The Lumineers og A$AP Rocky.

Festivalen har desuden sat ekstra tid af til Neil Young + Promise of the Real, som efterfølges af et navn i en helt anden boldgade – nemlig EDM-mestrerne Swedish House Mafia, der står for at lukke festen.

Om årets festival siger talsmand John Fogde i en pressemeddelelse:

Tinderbox-plakaten er blandt de stærkeste i Europa, og vi er meget begejstrede over, at det er lykkedes os at samle så mange fænomenale verdensstjerner til tre helt forrygende dage i Tusindårsskoven. Derfor har vi også glædet os til at dele den færdige spilleplan med vores gæster, som nu for alvor kan begynde at glæde sig til en festival spækket med store musikalske oplevelser.

Festivalen løber af stablen fra den 27. tl 29. juni 2019, og den fulde spilleplan finder du her.

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com