fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 14

Foto: Anderson .Paak // Warner Music

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter herunder og find playlisten nederst i artiklen.

Anderson .Paak – “Make It Better (feat. Smokey Robinson)”

For en lille måneds tid siden spillede den nyligt kronede hiphopkonge Anderson .Paak for et godt opstemt publikum på Royal Arena – en succesfuld koncert, som velfortjent fik 4,5 stjerner af vores anmelder. Det er heller ikke lang tid siden han gav os singlen “King James”, og nu er den amerikanske R&B-artist ude med sit seneste udspil “Make It Better (feat. Smokey Robinson)”. Begge sange er fra det kommende album Ventura, der lander den 12. april.

Manus Bell – “Legacy”

Der er mange jern i Manus Bells ildsted lige nu. Det er ikke længe siden vi fik den lækre single “F*ck It”, og han har også albummet Brothers Over Business på vej den 3. maj. Oven i det kan han nu også kalde sig skuespiller, da han indtager teaterscenen med sin rolle i Glyptotekets opsætning af GILGAMESH. Men Manus Bell er endnu ikke helt forblændet af de skrå brædder, og nu får vi altså “Legacy”, som er andet udspil fra det kommende album.

bülow – “Get Stüpid”

Det er ikke første gang i år, den Hollandske sangerinde bülow har charmeret sig ind på vores Uimodståelige playliste. Den kun 19-årige kunstner udgav det bløde pop-nummer “Not A Love Song” i februar, og nu er hun ude med med det afslappede R&B/pop-tune “Get Stüpid”, der med hendes behagelige stemme og solide beat er perfekt til weekendens playliste.

Andre tilføjelser:

Amber Mark – ”Mixer”
Vampire Weekend – ”This Life”
Bezzi – “Paradise”
Ravi Kuma – ”I Only Make Out With Myself”
PATINA – ”giv_tid_giv_slip”
JÆRV – ”I Kan Ikke Tænde Os”
J Balvin – ”La Rebelión”
Dusin – ”Nonchalant”
Lumineers – “Gloria”
Jonas Brothers – ”Cool”
Khalid – ”Don’t Pretend”
Loren Gray – ”Options”
KIDDO, GASHI – ”Coming Down”
Push Baby – ”Mama’s House”
Gia Woods – ”Keep On Coming”
The Vamps, krept & konan – ”Right Now”
Jasmine Thompson – ”some people”
AURORA – ”The Seed”
Søs Fænger – ”På Vej”
The Head and the Heart – ”Honeybee”

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com