fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 16

Foto: Selma Judith // Carla Eleonora Feigenberg

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter herunder og find playlisten nederst i artiklen.

Lizzo – “Like A Girl”

Den amerikanske sangerinde og rapper Lizzo har senest charmeret med den funky, dansable single “Juice”. I dag er hun ude med albummet Cuz I Love You, der med sine 11 numre højst sandsynligt vil finde vej ind på dine ynglingsplaylister. Her er sangen “Like A Girl” et godt bud, der med sit spulede klaverspil og trap-beat giver associationer til Demi Lovatos “Sorry Not Sorry”. Du kan allerede nu glæde dig til at høre den eksplosive Lizzo på årets Roskilde Festival.

Selma Judith – “Colder”

I sidste uge kom den fremadstormende R&B-artist Selma Judith med en musikvideo til sangen “Colder”. Her ser vi den unge Judith slange sig rundt blandt mytologiske gipsfigurer i Den Kongelige afstøbningssamling. I dag er tredjesinglen ude på diverse streamingtjenester, der med sin tilbagelænede R&B-vibe bekræfter den store hype omkring kunstneren. Judith er på nuværende tidspunkt opvarmningsactet på Jadas turné, men skal til sommer spille koncert på Roskilde Festival og har senere i efteråret sin første headliner-koncert på VEGA.

Beck – “Saw Lightning”

Multiinstrumentalisten Beck har senest udgivet det anmelderroste album Colors tilbage i 2017 med hits som “Dreams” og “Up All Night”. Den erfarne kunstner har 13 studiealbum i baghånden, og den her uge er rockmusikeren kommet med den nye single “Saw Lightning”, der forhåbentlig betyder endnu mere musik resten af året. Den talentfulde artist, der også gæster Cage The Elephants nye album Social Cues, bringer sin karakteristiske folk-guitar med på “Saw Lightning”, ligesom han gjorde det på det store hit “Loser”.

Andre tilføjelser:

Loyle Carner – “Angel (feat. Tom Misch)”
Liss – “Talk To Me”
Beyoncé – “Party – Homecoming Live”
Kygo, Rita Ora – “Carry On”
Madonna – “Medellín (with Maluma)”
Carly Rae Jepsen – “Julien”
Cage The Elephant – “Social Cues”
Jade Bird – “Side Effects”
Kevin Abstract – “Baby Boy”
Blossoms – “I’ve Seen The Future”
Au/Ra – “Assassin”
Lee Bowie – “Celebrate”
SZA, The Weeknd, Travis Scott – “Power is Power”
24 hrs – “Back Out (feat. Ty Dolla $ign & Dom Kennedy)”
Hoison Bascoe – “Endless”

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com