fbpx

Virgin Suicide kaster sig ud i en mere vovet og vild lyd på singlen “Plastic Chair” forud for deres kommende EP

Foto: Stephanie Stål

Den danske femmandsgruppe er ude med en ny single, der har en mere moden og dyb lyd.

Vi har i et godt stykke tid været oppe at køre over danske Virgin Suicide og deres poppede toner, der er skæve på den mest charmerende måde. Tidligere har de udgivet deres sprudlende single “Hollow”, hvor lyden er kæk og uskyldig og bliver løftet til et andet niveau med forsangeren Martin Grønnes karakteristiske vokal.

I dag har de udgivet singlen “Plastic Chair”, der er det første udspil fra deres kommende EP, der rammer gaden den 14. juni. Lyden er stadig charmerende og skæv, men fortællingen bliver bragt på en mere melankolsk og eftertænksom måde. Det stopper ikke nummeret fra at have den perfekte weekend-vibe, og de mere blå og modne toner klæder Grønnes vokal pragtfuldt. Hør den her.

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com