fbpx

8 navne du ikke må misse til Distortion på Vesterbro

Foto: Elias Boussnina // Lasse Martinussen

Om under en uge løber Distortion af stablen, og som altid begynder festlighederne i Københavns gader. Vi har samlet en guide til de musikalske indslag, du ikke må gå glip af, når festivalen rammer Vesterbro torsdag – for ikke at glemme nogle af de fede events, du ikke heller ikke må misse.

Artigeardit

Hvornår: 15-23
Hvor: Halmtorvet 11, Øksnehallen
(Red Bull Stage)

Distortion er langt fra de eneste, der har fået fingrene i den fremadstormende rapper Artigeardit. Han er netop hjemvendt fra SPOT Festival, og i løbet af sommeren lægger han blandt andet vejen forbi Roskilde Festival og Musik i Lejet. Under Distortion spiller artisten på Red Bull scenen, som det kræver et gadearmbånd at få adgang til, men vi er ret sikre på, at det nok skal være alle pengene værd.

Elias Boussnina

Hvornår: 15-23
Hvor: Halmtorvet 11, Øksnehallen
(Red Bull Stage)

Elias Boussnina stormer frem på den danske musikscene i øjeblikket, og det er der jo ikke noget at sige til. Hans lettilgængelige og fløjsbløde R&B-musik, der blandt andet skinner igennem på nummeret “05:30” og på den skønne duet med Lil Halima “13th Floor feat Lil Halima”, er svær ikke at holde af, hvilket i den grad gør ham et besøg værd.

FRAADS

Hvornår: 15-23
Hvor: Halmtorvet 11, Øksnehallen
(Red Bull Stage)

Den eksperimenterende duo FRAADS producerer solid hiphop pakket ind i eftertænksomme og nytænkende rammer. Sidst vi oplevede hiphop-duoen demonstrerede de på teatralsk og dragende vis, at de er værd at holde øje med. Forhåbentlig kan de leve op til vores sidste koncertoplevelse, når de skal optræde på dette års Distortion.

ICEKIID

Hvornår: 16-00
Hvor: Rådhuspladsen

Vi bliver i hiphop-boldgaden med den københavnbaserede rapper ICEKIID, der på numre som “Gulddans” og “Stamina” har givet hiphopgenren et afrobeat-inspireret udtryk, som giver dig lyst til at shake din booty til helt ud på natten. Det er da en ret god grund til ikke at misse hans koncert.

NOT3S (UK)

Hvornår: 16-00
Hvor: Rådhuspladsen

Den millionstreamende NOT3S er endnu en god grund til at at lægge vejen forbi Rådhuspladsen på torsdag, hvor den britiske rapper går på scenen med sine fængende hiphopnumre. Sidste år udgang han “Butterfly” sammen med den hypede rapper AJ Tracey, og det er et nummer vi stadig er ret glade for her på redaktionen.

Rebecca Lou

Hvornår: 16-22
Hvor: Skydebanegade 4

Som en del af konceptet ‘No Good Girls at Distortion’ arrangeret af Sort Kaffe & Vinyl er Roskilde-aktuelle Rebecca Lou også havnet på vores liste over must-sees. Artisten laver støjende punkrock, der kan ruske lidt op de mange technohoveder, der ofte befinder sig på Distortion.

Reem

Hvornår: 15-23
Hvor: Halmtorvet 11, Øksnehallen
(Red Bull Stage)

Reem er torsdagens svar på god, dansable popmusik lige efter bogen. Hun har netop udgivet singlen “EX”, der med sit catchy sommerbeat har fået en plads på denne uges uimodståelige playliste. Reem er lige til at danse til med en øl i den ene hånd og en ven i den anden, på hvad der forhåbentligt bliver en solskinsfuld dag.

WIINSTON

Hvornår: 15-23
Hvor: Halmtorvet 11, Øksnehallen
(Red Bull Stage)

Den urbane R&B-popduo WIINSTON udgav sidste år det solide debutalbum MIDNIGHT ROCKET fyldt med chill elektronisk R&B – det perfekte soundtrack til en midnats roadtrip uden noget mål. Vi er specielt glade for singlen “angelina”, der da også har haft sine runder på P3, samt de tidligere tracks “canada” og “mio”.

Events du ikke må misse:

Karaoke-Licious
Hvornår: 16-22
Hvor: Dybbølsgade 50
Læs mere her.

Vejfest
Hvornår: 16-22
Hvor: Sønder Boulevard 80

Læs mere her.

La Neta Latin Party
Hvornår: 16-22
Hvor: Istedgade 88
Læs mere her.

Simpelt V
Hvornår: 16-22 + 22-05
Hvor: Istedgade 96
Læs mere her.

Sort Kaffe & Vinyl
Hvornår: 16-22
Hvor: Skydebanegade 4

Læs mere her.

The Firestarter Discofix Experience
Hvornår: 16-22
Hvor: Sønder Boulevard 55
Læs mere her.

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com