fbpx

Aarhusianske SJI slipper den kvindelige seksualitet fri i soveværelset på den lækre pop/R&B-blanding “Neighbours”

Foto: Tobias Hoffmann

Det sidste nye fra smilets by er den spirrende pop-artist SJI, som i dag inviterer os med ind i soveværelset, på sine helt egne præmisser.

Sidsel Juel Ildvad, eller bare SJI, er en aarhusiansk sangerinde og sangskriver, der leverer fløjlsbløde vokaler og lækker pop. Med et par udgivelser liggende på KarriereKanonen har den spirrende artist i freadgs nu udgivet debutsinglen “Neighbours”.

Singlen blander nogle gode R&B-feels ind over et catchy popnummer og sætter ord på kvindelig seksualitet, samt hvordan kvinder kan udtrykke og frigøre sig selv i soveværelset, lige så frit som de har lyst til. Selv fortæller SJI om sin musik:

– Min lyd er inspireret af mine egne indre opgør og trang til at frigøre mig selv og skubbe mine egne samt andres grænser. Min musik handler om at opløfte og inspirere mig selv og andre ved at være autentisk og acceptere den man er.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com