fbpx

Alex Vargas annoncerer EP-trilogi og koncert på Østre Gasværk

Foto: Seth Nicolas

Den talentfulde sanger Alex Vargas tog Danmark med storm tilbage i 2016, og nu er han klar med første EP ud af tre i år, som kulminerer i en unik koncertoplevelse på Østre Gasværk.

Den anmelderroste danske sanger og musiker Alex Vargas debuterede tilbage i 2015 og fik sit gennembrud med debut-EP’en Giving Up The Ghost. Den produktive kunstner har siden da udgivet et debutalbum i 2017 og har nu kastet sig ud i et ambitiøst projekt med hele tre EP’er i 2019.

Første udspil er kommet i dag i form af superEGO og netop ‘ego’ er et gennemgående tema på alle EP’er. Om projektet siger Vargas:

– Jeg har valgt at kaste mig over egoet. Tanker og bearbejdelse, som selvfølgelig er opstået på papir i min lyrik, men også er kommet til udtryk i sangene, mens jeg har indspillet dem.

Den første EP består blandt andet af hittet “Now That I Think About It” og med to udspil mere, lover det godt for Alex Vargas fans.
Den talentfulde sanger vil slutte 2019 af med en særlig koncert på den majestætiske teatervenue Østre Gasværk. Så hvis du vil opleve den soulede guitar-pop på de skrå brædder, kan du godt begynde at glæde dig til den 15. december.

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com