fbpx

ArtigeArdit er ude med ny single og annoncerer sine største headliner-koncerter til dato

Foto: PR

… altså udover den forestående Roskilde-koncert, han også kan prale af.

ArtigeArdit har haft et rimelig ideelt forløb indtil videre. Han udgav i 2018 sit debutalbum VILDEDAGE og blev booket til Roskildes Countdown-scene i festivalens opvarmningsdage. I år fulgte EP’en 2.0 EP, og så en booking i Roskildes hovedprogram som en af de eneste danske rappere overhovedet.

I slutningen af marts fulgte den uhyre populære single “Joggingsæt”, og i dag har den 23-årige urban-rapper så beriget os med “Airbag”, som er endnu et brandvarmt og attitudefuldt urban-track. Det kommer forud for en ny EP, 3P, der lander i midten af juni.

Lyt til “Airbag” her:

Sammen med dagens singleudgivelse kom også annonceringen af hans to største headlinere hidtil den 26. september på Atlas i Aarhus og den 27. september i DR Koncerthusets Studie 2.

Den fremadstormende artist har efterhånden også samlet en god portion live-erfaring sammen efter sin fællesturné med FRAADS og Lord Siva, en udsolgt koncert på Ideal Bar og en udsolgt ekstrakoncert i Lille VEGA – blandt andet. Til sommer venter – udover Roskilde Festival – også Musik i Lejet, Smukfest og Alive Festival.

De netop annoncerede koncerter er:

26.09: Atlas, Aarhus
27.09: DR Koncerthuset, Studie 2, København

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com