fbpx

Barselona kommer helt tæt ind på livet af en drengegruppe i musikvideon “Forfør Mig”

Foto: Sophus Wolf

Danmarks mest ambitiøse duo er klar med en musikvideo til et af deres to debutalbum. Det er en salgs opfølger til det populære nummer “Fra Wien til Rom”, og viser en helt særlig dynamik.

Danmark har holdt nøje øje med den utrættelige duo Barselona på det seneste. Det er ikke til at vide, hvornår der igen kommer nyt fra de to unge mænd bag projektet, der senest overraskede alle ved at annoncerer hele to debutalbums den 6. marts – for derefter at udgive dem ugen efter.

Nu følger Barselona op med en musikvideo til sangen “Forfør Mig” fra albummet Hjertebank. Videoen er instrueret af Rasmus Peterson og er et nærmest antropologisk indblik i en vennegruppes dynamik. Selv fortæller han om samarbejdet:

– I forbindelse med nummeret “Forfør Mig” blev vi – sammen med Barselona drengene – ret hurtigt enige om, at vi gerne ville arbejde videre med det univers og den stemning, som vi havde fundet frem til i deres seneste video “Fra Wien Til Rom”. Vi ville samtidig gerne arbejde med en lidt strammere fortælling, som var knapt så patchwork og collage orienteret som tidligere, men mere omhandlede én bestemt gruppe drenge i ét miljø. Vi har i den forbindelse altid været fascineret af den gruppedynamik, der for det meste optræder i en drengegruppe, som på en og samme tid er både hård og øm. Vi gik derfor ind og arbejdede med den her dobbelthed – mellem det blide og voldsomme – som er repræsenteret i mange af de handlinger og aktiviteter drengene løber rundt og laver.

Barselona drager til sommer på festivalturné, hvor de blandt andet optræder på Roskilde Festival, Northside og Smukfest – og til efteråret tager de på en rimelig omfattende Danmarksturné.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com