fbpx

Blood Orange, Puff Daddy og Tei Shi er ude med en brandvarm 90’er-musikvideo til singlen “Hope”

Foto: Nick Harwood

Den solide hiphop-trekløver stjal vores hjerter sidste år med udgivelsen af tracket “Hope”. I dag er de ude med en længeventet musikvideo, der rammer den perfekte storby- og 90’er-vibe.

Den formidable musiksmed Blood Orange er en af denne tids kunstnere, som har den mest imponerende samling af musikalske samarbejder i bagagen. Bare på hans seneste album Negro Swan fra 2018 har nogen af branchens store kanoner, blandt andet A$AP Rocky og Steve Lacy, lagt vejen forbi for at give en gæsteoptræden. Selvom Negro Swan byder på mange hiphop-perler, så handler det i dag mere specifikt om tracket “Hope”, som Blood Orange har kreeret i selskab med rapperen Puff Daddy (tidligere P. Diddy eller bare Diddy) og den argentinske sangerinde Tei Shi.

Nummeret “Hope” byder på et arsenal af solide hiphop-, soul- og R&B-elementer, hvor vi introduceres af Blood Oranges karakteristiske vokal og smukt klaverspil. Derefter bliver bolden givet videre til Puff Daddy og Tei Shi, hvor den henholdsvis rå rap og den lyse og luftige vokal opvejer hinanden godt i både omkvædet og C-stykket.

Selvom tracket “Hope” er fra 2018, udkom den tilhørende musikvideo først klokken 23.00 mandag aften. På trods af titlen bliver vi i musikvideoen slynget direkte ind i en ret håbløs situation – nemlig et brud mellem to mennesker, som ser ud til at gøre virkelig ondt. Herefter panoreres vi igennem den rå storby New Yorks gader i bedste 90’er-stil, hvor man kommer lidt op med humøret igen – specielt når sangerinden Tei Shi slanger sig foran kameraet i bedste girlpower-stil. Se videoen her.

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com