fbpx

Canadiske Titus Calderbank er ude med en sjælefuld liveversion af den nye single “Mistakes”

Foto: PR

Det er en skøn uge for canadiske musikere, der tilsyneladende kan smide det ene efter det andet hit ud af ærmet. I går udgav Titus Calderbank en live-version af sin debutsinglen “Mistakes”, som kryber helt under huden på dig.

Navnet Titus Calderbank kunne meget vel være et, man kommer til at huske. Sangeren fra Vancouver udgav i fredags den dobbeltsidede debutsingle “Mistakes/ Could Have Done Better”, hvor han i den grad demonstrerer, hvad enhver lovende artists debutudspil skal bestå af. På singlen “Mistakes” mødes vi af fint klaverspil og Calderbanks stærke vokal, der tilsammen giver et sjælefuldt og melankolsk udtryk. På singlen “Could Have Done Better” giver Calderbank den fuld gas med fingerspil på en akustisk guitar, som giver den perfekte lejrbålsstemning. Sangeren har altså allerede demonstreret, at han mestret både det store og følelsesladede, men også et mere simpelt og opfriskende budskab. Du kan høre dobbeltsinglen her.

I går udgav Calderbank en liveversion af “Mistakes”, hvor hans vokal får lov til at træde endnu mere frem i lydbilledet, og i den grad giver én myrekryb. Det hele er optaget på det, der kunne ligne loftet af en katedral, som passer godt til det sjælefulde lydlandskab, sangeren bevæger sig i. I det hele taget klæder de minimalistiske rammer i det åbne rum Calderbanks stærke vokal utroligt godt. Hør den her.

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com