fbpx

Danske Blood Childs debutsingle “Shivers Home” leger med tre årtiers genrer

Foto: Klaus Boje Nielsen

Den danske kvintet er ude med deres første udspil, og det er et lovende ét af slagsen.

Hører du navnet Blood Child, vandrer tankerne måske hen på titlen til en gyserfilm eller en uhyggelig folkefortælling. Dog er det i denne sammenhæng en spirrende post-punk rockgruppe, der er sprunget ud fra mulden i Thy, og med deres netop udgivende single “Shivers Home” er de klar til at give dig en lytteroplevelse, der er svær at slippe igen.

Femmandsgruppen består af Emil Bertelsen (vokal og guitar), Mads Bertelsen (bas og kor), Hjalte Ross (guitar), Lasse Dybdahl Krüger (trommer) og Marikka Katrina Højen (klaver). Blood Child har eksisteret i et par år, og er allerede ved at etablere sig indenfor sit felt, hvor de har varmet op for både The Entrepreneurs og Collider. Dog er det først i dag, at de har udgivet deres første sang, som er en smagsprøve på deres kommende debut-EP “Shower Me”, der er sat til at udkomme i september.

På singlen “Shivers Home” får Blood Child trukket trådene tilbage til 70’erne og 80’ernes postpunk-elementer, hvor de med dystre samples, skæve guitar-figurer og Bertelsen insisterende vokal, virkelig trækker tankerne tilbage til dengang, man hørte koncerter på helt tilrøgede og mørke venues. Sangen bliver løftet op i catchy omkvæd, som giver associationer til noget af 90’ernes grunge og fed garagerock. I det hele taget skaber Blood Child med deres jongleren af forskellige årtiers genrer, en lovende fremtid for sig selv, hvis de fortsætter på den her måde. Hør den nye single her.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com