fbpx

Den Bostonbaserede slowrock trio Horse Jumper Of Love er ude med ny single

Foto: Caitlin McCann

Trioens kommende album So Divine er ude om en måned, og i dag har vi fået anden forsmag.

Det selvproklamerede slow-rock band Horse Jumper Of Love blev dannet i 2013, og efter tre år i studiet var de klar med deres selvbetitlede debutalbum. Sidste måned annoncerede de deres næste albumudgivelse So Divine med forløbersinglen “Poison”, og i mandags gav de os andensinglen “Airport”.

Den seneste single kryber omkring med en mørk og distorted guitar og en fjern stemme omkring én, indtil den to trejdedele inde forvandler sig til et virvar af altomsluttende støjguitar. Inspirationen til sangen kommer da også fra den eksperimentelle gyserfilm “Begotten”, hvilket forklarer en del om de mørke vibes.

Hør det eksperimentelle track her:

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com