fbpx

Den Sorte Skole spiller jubilæumssæt på Smukfest

Foto: PR

Den danske sampler-duo Den Sorte Skole er med til at fejre Smukfests 40 års jubilæum med koncert på Bøgescenen fredag nat.

Den eksperimenterende gruppe Den Sorte Skole, bestående af Martin Højland og Simon Dokkedal, vil spille et DJ-set med brug af festivalens mange års musikalske højdepunkter. Alt fra Joe Cocker til Gilli, og fra Kool & the Gang til Kygo vil blive spinet på pladespillerne og mixet sammen til en fejring af de historiske koncertmomenter, der har fundet sted på Danmarks smukkeste festival. Showet vil også byde på en visuel del, der ligesom musikken, hylder Smukfest-historien.

Festivalen løber af stablen den 7.-11. august og du kan opleve Den Sorte Skole på Bøgescenen fredag den 9. august.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com