fbpx

Distortion er klar med årets endelige line-up – Liss afløser for Dreezy

Foto: Simon Birk

Distortion er lige rundt om hjørnet, og nu kan du glæde dig endnu mere til gadefestlighederne med det fulde line-up og en ekstra tilføjelse til programmet.

Vi nærmer os Københavns vildeste gadefest med hastige skridt, og selvom Distortion allerede har været ude med næsten alle de navne, der skal spille i år, er der alligevel lige kommet en lille ændring i sidste øjeblik.

Den amerikanske rapper og R&B-sangerinde Dreezy har nemlig aflyst. Men som man siger er der ikke noget der er så dårligt, at det ikke er godt for noget. Danske Liss, der netop er kommet tilbage efter en tre års lang pause, afløser nemlig Dreezy på toppen af plakaten.

Dertil har distortion altså også frigivet den endelige plakat, som du kan nærstudere her.

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com