fbpx

Distortion Ø fuldender programmet og slipper spilleplanen

Foto: Johannes Brecht

Nu er det endelige program kommet til fredagen og lørdagens festligheder på Refshaleøen.

Distortion Ø har allerede et stærkt program med kunstnere som 070 Shake, Bette, Simon Littauer, Soleima, First Hate, FLEXLIKEKEV, Nadia Rose og Rico Nasty. Programmet, der tæller mere end 60 kunstnere, færdiggøres i dag med de sidste 20 navne heriblandt 666, Lillebittebock og Snavs. Du kan se hele spilleplanen her.

Oven i hatten annoncerer festivalen 19 nye navne til Distortion Club-programmet, blandt andet danske Bjørn Svin.
Du kan også tjekke de 11 kunstnere ud, der skal spille på den hemmelige camping-scene ved siden af festivalspladsen på Refshaleøen.

Dagens tilføjelser:

Distortion Ø-programmet:

666 (DE), Ben Falcon (DK), Dreezy (US), Disfunctional Disco (DK), Eloq (DK), Emok (DK), Enyqma (DK), Flarup (DK), Flowjob (DK), Hyperzone (DK), Kage (NL), Lillebittebock (DK), Lisa Fosmark (DK), MVMB (DK), Simone Aha (DK), Snavs (DK), STMNT (DK), The Frederik (DK), Unifite (DK), ANX (DK)

Camping-scenen:

Bongo & Pusk (DK), EnurT (DK), George Michael (DK), Herr Schnecke (DK), Katz-K (DK), Luci Lux (DK), Mini Malene (DK), Mortox B2B Jesper K (DK), Only Ollie (DK) Staromost (DK) og Tadoh & Malle (DK)

Distortion Club:

Annælix (DK), Anstasia Wilson (DK), Antichristiansen (DK), Bjørn Svin (DK), Code Walk (DK), CTRLS (DK), Fedty (DK), Fidelity Kastrow (DE), Jesper Mygind (DK), Jonty Skruff (UK), Julie Reistad (DK), Marc Helt (DK), Meggy (DE), Otaku (DK), Sara Vita & Claudia Smith (DK), Schaarup (DK), Skatebård (NO), Sus Wilkins (DK), Timo Tapani (Fi)

Distortion Ø finder sted den 31. maj og 1. juni 2019.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com