fbpx

DØR NR. 13 udgiver ny single og annoncerer efterårsturné

Foto: PR

DØR NR. 13 har mange jern i ilden lige nu, med blandt andet både en planlagt EP- og albumudgivelse, og nu en annonceret turné til efteråret.

DØR NR. 13 blev skudt ud af KarriereKanonen i 2016 og har siden da udgivet det fængende, guitarfyldte debutalbum VERDEN I FLAMMER sidste år. Nu er bandet klar med ny musik igen, og med forsangerens ord »Der er ikke nogen vej tilbage, kun det næste trin op« træder bandet ind i et nyt kapitel af deres musikkarriere.

Dagens single “SMAGEN” er et catchy, guitardrevet alt. rock nummer, der har grundlag i det up-tempo trommebeat, ind til det overrasker med et psykedelisk udtrukket skift, der bryder med den faste form og gør sangen endnu stærkere. Singlen har fået en tilhørende musikvideo, der giver sangen, som før handlede om længslen efter en partner, en helt anden, blodig mening. Du kan se den spooky musikvideo, som er lavet med klip fra den animerede gyserfilm ‘SHIKI’, herunder:

“SMAGEN” er den første smagsprøve for en endnu unavngivet EP, der kommer den 13. september – som igen er en forsmag til et nyt album, der er sat til at ramme gaden en gang til næste år. Efter en sommer fyldt med festivaloptrædener drager bandet også på en mindre efterårsturné og rammer landets største byer.

Turnédatoer:

26/10 Anarkist, Odense
21/11 Atlas, Århus
22/11 Hotel Cecil, København
13/12 Skråen By Night, Aalborg

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com