fbpx

Engelske Grace Gillespie blev træt af jobsøgningen og skrev den vellykkede single “I’m Your Man” istedet

Foto: Poppy Marriott 

Hvad gør man, når man som ung og arbejdsløs leder efter sit næste økonomiske fix? Sangerinden Grace Gillespie blev inspireret til at skrive en sang.

Grace Gillespie leverer sensuel og tiltrækkende folk-pop, som sniger sig ind gennem din øregang og ender lige midt i dit hjerte. Den engelske sangerinde har nemlig en vokal, der er blød som smør, og når den bliver blandet med med en distorted guitar og tilsat en knivsspids doven bas, så udgør det den perfekte opskrift på en lyd, som man kan høre igen og igen. Tidligere har hun udgivet den anbefalelsesværdige dobbeltsingle “Lady Make Believe/ England” i 2018.

I fredags diskede hun op med singlen “I’m Your Man” sammen med annonceringen af hendes kommende EP Pretending, der rammer gaden den 28. juli. Gillespie har som så mange andre unge haft brug for et arbejde, og den pressede tid inspirerede hende til at skrive sangen. Selv fortæller hun om singlen:

– Jeg forestiller mig et scenearie, hvor jeg sidder i et stramt outfit til en jobsamtale, hvor jeg taler med en Elvis-stemme, mens jeg giver alle hånden og siger: look no further I’m Your Man!

Hvis sangerinden fra England holder stilen sådan her på sin kommende EP, så bliver problemet med at være penge- og arbejdsløs nok løst hurtigt. Hør den længselsfulde og hjertevarme “I’m Your Man” her.

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com