fbpx

Et hjemløst par er hovedrollerne i Lowlys nye musikvideo

Foto: stillbillede fra musikvideoen // Martin Masai Andersen

Den Roskilde-aktuelle kvintet Lowly har for nylig udgivet det anmelderroste album Hifalutin og er nu ude med hårdtslående musikvideo til nummeret “12:36”.

Den fremadstormende gruppe Lowly laver musik udenfor de konventionelle rammer og har i den grad udforsket grænselandet på deres seneste album Hilufatin, der bevidner bandets alsidige talent.
Albummet har også skabt international hype og roser fra den anerkendte musiker Brian Eno. Vi snakkede tidligere på måneden med gruppen om at lave musik på deres egne præmisser og om deres eksperimenterende lydklip på “Baglaens” fra et vandtårn i Brønshøj.

Lowly har tidligere udforsket den visuelle side på nummeret “Baglaens” i et samarbejde med designer Henrik Vibskov. I dag slipper bandet endnu en musikvideo – denne gang til sangen “12:36”. Her har den London-baserede designer, fotograf og instruktør Martin Masai Andersen dokumenteret et hjemløst par, som kæmper med misbrugsproblemer.
Han fortæller her lidt om videoens tilblivelse:

Videoens kvindelige hovedperson Stefani og jeg har kendt hinanden i et par år. Vi taler altid sammen, når vi møder hinanden på gaden. Hun er utrolig smuk og har levet et virkelig vanvittigt liv. Hun kendte til mit tidligere arbejde og indviligede i at lade mig hænge ud med hende og hendes partner David, og dokumentere deres liv over en periode på fire weekender.

Lowly, der senest har spillet på by:Larm Festival og SPOT Festival, tager en endnu større koncertrunde til sommer med besøg på festivalerne Bloom, Heartland, Roskilde Festival, Musik i Lejet og Alive.

Varm op til de mange koncerter med den æstetisk, smukke musikvideo her.

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com