fbpx

Få din daglige dosis ‘island-fever’ med Camel Power Clubs nye single “Inana”

Foto: Léa Courty

Den franske musiker er ude med en ny single, hvis lyd bringer sommeren tættere på.

Camel Power Club laver musik, der strækker sig fra down-to-earth folk til elektronisk surfer-pop. Her passer den nyeste single “Inana” bedst ind i sidstnævnte kategori. Singlen leder tankerne hen på Vampire Weekend, der har taget klipklappere på og nyder solen på stranden. Med elektroniske samples, funky bas og et luftigt kor, kan man næsten ikke andet end at få et lille smil på læben, specielt med det fængende omkvæd med det lidt småkryptiske budskab: Are we all seamen inside?

Om så vi er det ene eller det andet, er det ihvertfald en kendsgerning, at Camel Power Clubs nye single er det absolutte ‘feel good’-sommertrack, som giver en lyst til at smide alt tøj og bekymringer og finde den nærmeste badestrand. Lyt til den nye single her:

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com