fbpx

Fieh er ude med dobbeltsingle og spiller hele to danske koncerter til efteråret

Foto: Jonathan Vivaas Kise

Vi har været svært begejstret for det norske musikkollektiv Fieh, der med sin uimodståelige neo-soul er et frisk pust til den Skandinaviske musikscene. Bandet har netop efterfulgt den afdæmpede single “25” med yderligere to singler og en solskinsfyldt musikvideo. Hvis du missede dem på SPOT Festival, har du heldigvis muligheden for at fange dem på dansk jord igen til efteråret.

Det charmerende otte-mands band Fieh spillede på den netop overståede SPOT Festival i smilets by – og selvom regnen faldt over Volume-scenen, formåede gruppen alligevel at skabe en enorm energi og nærvær, og var klart en af festivalens største højdepunkter.

Gruppen har allerede gjort sig bemærket i både ind- og udland og har sidste år spillet på de internationale festivaler Reeperbahn- og North Sea Jazz foruden utallige koncerter i hjemlandet. I en smuk blanding mellem D’Angelo, Erykah Badu og Hiatus Kaiyote har Fieh bevist deres unikke lyd på den festlige “Glu” og jazzede “25”.

I fredags slap gruppen med forsanger Sofie Tollefsbøl i front deres næste to udspil forud for deres kommende debutalbum, der lander i september. “Flower” og “Brain” har begge masser af varme, lækre fuzz-guitarer, skarpe korarrangementer og finurlige blæserfigurer.

Du kan se Tollefsbøl og de to korsangere Solveig Wang og Thea Arnesdotter danse i solrige omgivelser i musikvideoen til “Flower” her.

I dag er musikkollektivet blevet offentliggjort til at spille to danske koncerter – henholdvis fredag den 11. oktober på Atlas i Århus og lørdag den 12. oktober i Lille VEGA. Hvis du ikke fangede nordmændene på årets SPOT Festival, har du altså muligheden for at opleve de talentfulde musikere til efteråret, og det ville vi klart anbefale!

Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com