fbpx

Flying Lotus overrasker ved at smide en surprise single featuring Denzel Curry

Foto: Renata Raksha

Vi kan næsten ikke vente på Flying Lotus’ kommende album – heldigvis ved han, hvad folket vil have og smider i dag en ny single.

For kun en måneds tid siden annoncerede Los Angeles-produceren Flying Lotus sit næste album Flamagra, og noget kan tyde på, at han er lige så spændt på at få udgivet de sprøde, nye tracks, som vi er på at høre dem.

I løbet af de sidste par uger har vi fået den eneste overraskelse efter den anden. Først fik vi dobbeltsinglen “Spontaneous/Takashi”, derefter “Home” (featuring Anderson .Paak), den dertilhørende trippy musikvideo, og nu smider han singlen “Black Balloons Reprise” kun to dage før albumudgivelsen.

Tracket er et samarbejde med den fremadstormende Florida rapper Denzel Curry og placerer sig da også solidt mellem de to numre “BLACK BALLOONS |13LACK 13ALLOONZ” og “THE BLACKEST BALLOON |THE 13LACKEZT 13ALLOON” fra henholdsvis første og tredje del af hans sidste album TA13OO.

Hvis du ikke kan få nok af de to amerikanske rappere, så har Curry faktisk selv udgivet nummeret “SPEEDBOAT” i dag, og Flying Lotus’ album rammer selvfølgelig gaden på fredag den 24. maj.

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com