fbpx

Flying Lotus teamer op med instruktøren bag Cowboy Bebop på musikvideoen til “More”

Foto: Renata Raksha

I endnu en optakt til det kommende album FLAMAGRA, der udkommer den 24. maj, har Flying Lotus udsendt musikvideoen til det seneste track “More”.

Sidste uge sendte Flying Lotus resultatet af sit samarbejde med Anderson .Paak ud i verden: singlen “More”. I lørdags præmierede han den tilhørende musikvideo, som er instrueret af Shinichiro Watanabe, den ikoniske instruktør og producer bag blandt andet anime klassikeren Cowboy Bebop.

Musikvideoen viser Flying Lotus som astronaut – strandet og såret på en øde planet, indtil han møder den rappende robot Anderson .Paak. Med et usynligt skud ud af en fingerpistol inficerer robot .Paak Lotus med en surrealistisk alien tilstand, hvor hans krop bliver flydende og levende på ægte ubeskrivelig Lovecraft manér for derefter at folde sig ud til en bizar, organisk kunstinstallation.

Samarbejdet mellem Lotus og Watanabe kan spores tilbage til deres fælles arbejde på BLADE RUNNER: BLACK OUT 2022, hvor de to kunstnere hurtigt fandt en fælles kreativ forbindelse. Watanabe fortæller selv:

– Flying Lotus’ lyd og Anderson .Paaks rap på det her track er bare utroligt. Deres arbejde gav mig stor inspiration til at instruere musikvideoen for dem med nogle af Japans største anime talenter. (…) Vores hold arbejdede virkelig hårdt på at lave denne video til Lotus, og vi håber vi har kunnet ære dette fantastiske track. Please enjoy!

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com