fbpx

FORPREMIERE: Det alternative hiphop orkester Trubadur udgiver overvældende dobbeltsingle med musikvideo

Foto: Frederik Gram

Den kontrastfulde dobbeltsingle rammer sanserne på to vidt forskellige men lige velkomne måder.

Den danske hiphop-gruppe Trubadur er et spirende musikprojekt med forsanger og rapper Kasper Aarvik i spidsen. I morgen udgiver de musikvideoen til dobbeltsinglen “Overload/Underload”, som udkommer på streamingtjenester næste fredag igen.

“Overload/Underload” er en meget kontrastfuld udgivelse, hvor skellet mellem det over- og undervældende er krystalklart. Den første halvdel overvælder med energiske, håndspillede instrumenter i baggrunden, mens Kasper Aarviks vokaler brøler gennem fuld af energi – og pludselig er vi i ‘underload’.

Det kaotiske track er skiftet ud med et afslappet og slæbende beat. Det er en stærk kontrast, som Aarvik bedst fortæller selv:

– Grundlæggende handler det om at gå fra at være urørlig til at være sårbar som to modpoler. Man har hænderne i vejret og himlen i hånden, når man overloader, og man må tage turen ned af trappen, når man underloader. At tvedele et nummer, som vi har gjort med Overload/Underload, og gøre det til en dobbeltsingle i form af denne musikvideo, har været en nødvendighed for at billedliggøre kontrasten. Op- og nedturen hænger uløseligt sammen. Det har været vigtigt ikke kun at fokusere på opturen men også at synliggøre nedturen og skrøbeligheden.

Se også den lige så kontrastfulde video, der skildrer dobbeltsinglens følelse utroligt godt, her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com