fbpx

FORPREMIERE: Det danske dreampop-stjerneskud Lhuma balancerer smukt i sine følelsers vold på ny single

Foto: Ditte Chemnitz

I morgen udgiver sangerinden officielt sin nye single “RESUME YOU” – vi har fået lov til at tage på forskud på glæderne med en forpremiere.

Den danske sangerinde Lhuma leverer nytænkende elektropop med melankolske undertoner. Hun markerede sig for alvor med sin unikke lyd på debutalbummet She Knight Rise, hvor hun beviste at hun mestrer balancen mellem det fintfølende og det kaotiske, uden at skalaen nogensinde tipper for meget over i den ene retning.

Tidligere i år udgav Lhuma singlen “RUN” som sammen med den nye “RESUME YOU” er smagsprøver på hendes kommende EP, som vi ser meget frem til. På “RESUME YOU” omfavnes vi af et varmt lydbillede, der bæres af Lhumas fine vokal suppleret med elektroniske og organiske lydoverflader. Man kan ikke undgå andet end at blive trukket ind i det detaljerige univers.
Ud fra lyrikken handler singlen formodentlig om, hvordan man kan føle sig fuldstændig bevægelseshæmmet og paf efter et break-up. Man ligger med en fornemmelse af at føle sig lammet, mens man samtidig har en masse tanker kørende i hovedet, som både går på ensomhed og hævngerninger. Selvom det er nogle grumme ting Lhuma fortæller om, pakker hun det så godt ind i sin fine lyd, at man kan helt glemmer, at der måske gemmer sig en hævngerrig pige med et knust hjerte bag den lyse stemme. Hør den nye single her.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com