fbpx

FORPREMIERE: Svenske Linae gør os helt bløde i knæene med singlen “Stuck in the Rain”

Foto: Sara Dehlin

Vi er blevet lidt småforelskede i Linaes silkebløde R&B toner, hvis seneste single vi har været så heldige at kunne forpremiere i dag.

Svenske Linae har ikke udgivet meget ind til videre, men hvis du er vild med bløde R&B toner i både moderne og klassisk form, er det helt klart et navn, du godt kan holde øje med.

Den nye single hedder “Stuck in the Rain” og er en instant R&B klassikker. Den kredser om samples fra Spandau Ballets 80’er klassiker “True”, hvis nostalgiske ‘ferie-ø’-lyd gør sig utroligt godt med Linaes bløde, lyse stemme. Hun fortæller selv om sangen:

– “Stuck in the Rain” spejler en kærlighedshistorie og en kortvarig relation som er ovre. Hvor følelserne er lagt på is, men som efter noget tid vækkes til live igen. Følelsen af, ikke at vide om personen er rigtig for dig, skaber en usikkerhed. Med sangen vil jeg formidle en ømhed og stræber efter at lave tidslys musik, hvor lytteren kan tage del i min verden.

“Stuck in the Rain” er den første forsmag på Linaes kommende debut-EP, der forventes at ramme gaden til efteråret. Singlen kommer først ud på streamingtjenester i morgen den 10. maj, men du kan sniglytte allerede i dag lige her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com