fbpx

FUSHIA leverer et æterisk soundtrack med singlen “Gold”

Foto: Anna Majholm

Den seneste single fra FUSHIA er atmosfærisk, filmisk og mest af alt ambitiøs.

Det er ingen hemmelighed, at vi har været ret vilde med de identiske tvillinger Nathalie og Mathilde bag elektropop-projektet FUSHIA. Siden de var vores Ugens Upcoming i starten af april, har vi været så heldige at kunne sætte dem på scenen i Pumpehusets Byhave og har siden deres optræden ventet i spænding på ny musik fra søskendeduoen.

Det er nu kommet i form af den ambitiøse single “Gold”, som de to piger slap i går. Her viser de en overlegenhed i både deres musiske kunnen og lyrikken når ordene »Heading straight for the gold / trading sugar for souls« flyder hen over et nærmest filmisk soundtrack komplet med atmosfæriske strygere og et godt timet, overlegent grin. Man kunne næsten forestille sig de to søstre på jerntronen.

Hvad undertegnede mener er duoens bedste præstation ind til videre, kan du helt selv bedømme lige her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com