fbpx

girl in red headliner VEGA-koncert i november

Foto: Jonathan Vivaas

Den norske pige i rødt gæster Danmark i efteråret på sin ‘World in red’-tour.

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at vi har det vildeste crush på den norske indie-sangerinde girl in red. Med sine skæve fortællinger og charmerende personlighed har hun vundet vores hjerte. Især i live-sammenhæng har hun imponeret, da vi så hende på dette års by:Larm Festival. Marie Ulven er bagkvinden for projektet, og hun startede egentlig bare med at lave musik hjemme på teenageværelset, hvor hun selv indspillede og producerede sine sange. Nu er girl in red-projektet for alvor etableret og blevet hypet på både hjemme- og udebane, og den norske sangerinde har allerede en del udgivelser i bagagen, senest med musikvideoen, der indebærer både drukneulykker og vild teenagefest til singlen “dead girl in the pool.”.

Nu får vi muligheden for at genopleve pigen i rødt med den store personlighed live, når hun til efteråret vil indtage Lille VEGA og forhåbentlig giver en ligeså god koncert, som hun gav os i Oslo. Lige nu er girl in red i USA, hvor den omfattende “World in red”-tour allerede er skudt i gang. Vi glæder os til at hendes røde og søde charme når hun indtager Lille VEGA den 12. november.

Hør girl in reds debutsingle “i wanna be your girlfriend” her.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com