fbpx

GrimFest annoncerer 9 nye navne til årets festival

Foto: Alexander Leistiko

Der er allerede navne som Ravi Kuma, Farveblind og Fibytterdrømme på programmet, og det bliver kun stærkere.

Det er et stærkt program spækket med dansk talent – spirende såvel som etableret – GrimFest ind til videre har budt os, og med dagens annoncering rammer festivalen endnu engang plet.

Et af de navne, vi er rigtig meget oppe og køre over for tiden, er popsangerinden mags, hvis personlige og reflekterende tekster er omsvøbt af ørehængende melodier. Vi var så heldige at fange mags til et lille interview forleden, som helt klart er et læs værd, hvis du lige som os er blevet lidt forelsket i hendes musikalske univers.

Der er mere ung, kvindelig pop i form af den fremadstormende Ea Kaya, der også gæster årets festival, og er du mere til blød R&B kommer Mads Damsgaard Kristiansen med sit soloprojekt Goss.

Du kan også opleve elektropop-kvartetten When Saints Go Machine og deres dansable beats på Grimhøjgård, og der bliver bragt psych-pop på banen når det aarhusianske band Turquoise Sun tager deres eksperimentelle synth-blandinger med på scenen.

Sidst men absolut ikke mindst har dagens annoncering også løftet sløret for nogle af Danmarks mere scenekendte kunstnere. Det gælde blandt andet dansk rap med Per Vers, og Pede B der sammen Aarhus Jazz Orchestra sætter et mere jazzet spin på nogle af de kendte toner. Vi finder også Love Shop på plakaten, som har næsten 30 års erfaring sammen, og Analogik der med deres genre-blandede musik er ret velkendte på GrimFests scener.

GrimFest løber af stablen den 1. august, og se i den grad ud til at blive tre dage fyldt med fede – og meget forskellige – koncertoplevelse.

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com