fbpx

IAMJJ dropper metaforene på den ærlige “My Two Eyes”

Foto: Robin Skjoldborg

Med en karakteristisk stemme og catchy guitarsolo fanger IAMJJ lytteren i sin helt egen verden.

Når man hører IAMJJs sange, er stemmen det klareste indtryk, man sidder tilbage med. Den danske singer/songwriter er kun 24 år gammel, men hans stemme kan best beskrives som den auditive manifestation af en 40 år gammel whiskey på en tilrøget bar i det amerikanske syd.

Den nyeste single fra IAMJJ hedder “My Two Eyes”, og hvor han tidligere har skrevet sange fyldt med billedrige metaforer og poetisk lyrik, er dagens single en mere direkte fortælling om kærlighed. Selv fortæller han:

– Sangen “My Two Eyes” handler om mødet mellem to mennesker og om at udlevere sig selv i sin iver efter at komme tættere på den person, man er ved at falde for.

Hør forårssinglen her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com