fbpx

Júníus Meyvant byder sommeren velkommen med ny, hjertevarm single

Foto: Sigga Ella

Den islandske folkpop-stjerne Júníus Meyvant slipper første single efter sit netop udgivede album ‘Across the Boarders’ .

Vi kan ikke lægge skjul på at den charmerende islænding i længere tid har gjort os bløde i knæene med sit storslåede folk-pop. Unnar Gísli Sigurmundsson aka Júníus Meyvant opfulgte i starten af året sin anmelderroste debutplade Floating Harmonies (2016) med albummet Across the Boarders. Et andet udspil der bar præg af funkede vibes, lækre blæsersekvenser og Meyvants soulede og næsten crooner-agtige vokal.

I dag slipper den islandske kunster, med det karakteristiske røde hår og lange skæg, førstesinglen “Ain’t Gonna Let You Drown” efter albummet. Med en blød klaverintro, svævende orgeloverflader og strygere får Meyvant skabt sin karakteristiske tilbagelænede og storslåede nordiske lyd. Igen lister der sig smukke blæser- og korarrangementer ind og med en soulfyldt stemme synger Meyvant sommeren ind.

Islændingen spillede i Danmark i februar, men hvis du ikke fangede den talentfulde kunstner, kan du opleve ham til efteråret i DR Koncerthuset.
Lyt til den nye single her.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com