fbpx

KarriereKanonen har udvalgt otte finalister til at spille på Smukfest

Foto: PATINA // KarriereKanonen

Efter en veloverstået SPOT Festival har KarriereKanonen sendt otte ud af tolv kunstnere videre til finalen på Smukfest i august.

Det skræddersyede talentforløb KarriereKanonen giver nye lovende talenter mulighed for at opbygge sig en professionel karriere. Hvert år modtager de musik fra utallige kunstnere, som drømmer om at blive udtaget til talenforløbet. I år slog KarriereKanonen rekord med hele 1706 artister, der skulle lyttes til og udvælges fra.

Semifinalisterne, der bredte sig over genrer som mellem hiphop, elektrosoul, indierock og kantet dansepop, spillede i weekenden på årets SPOT Festival. Ud af de 12 kunstnere har KarriereKanonen nu indsnævret feltet til otte finalister, der får muligheden for at optræde på Smukfest den 6. august under opvarmningsdagene på KærligHeden.

De otte kunstnere er Angående Mig, Frida Diamant, Statisk, Høker, Undertekst, PATINA, Elyss og GIMI.

I de kommende måneder får finalisterne intensiv rådgivning og efter deres koncerter på Smukfest, vil KarriereKanonen udpege tre vindere, der efterfølgende modtager et tilrettelagt karriereudviklingsforløb.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com