fbpx

Kinck er det andet navn til næste omgang af Bands of Tomorrows Uimodståelige i Pumpehusets Byhave

Foto: Juliana Bernstein

Vi er meget begejstrede for at annoncere det andet navn til vores Uimodståelige-koncept i Byhaven. Duoen ARES er allerede på aftenens koncertprogram den 29. maj, og vi kan nu løfte sløret for, at den dansk-senegalesiske og kompromisløse sangerinde Kinck vil gøre dem selskab samme aften.

Sangerinden Kinck formår at jonglere med genrer som hiphop, trap og pop som var det en leg, og så krydrer hun det hele med sin rå vokal og kraftfulde attitude. Vi har været helt høje over hendes solide udgivelser, hvor især “Hunger Pains” og “Kitty Got Claws” er blandt vores favoritter.

Kincks væremåde er på mange måder det forfriskende pust den danske musikscene kunne have brug for, og vi er derfor meget begejstrede for, at kunne annoncere den hæmningsløse sangerinde som den anden halvdel af vores line-up, når vi præsenterer dette års uimodståelige artister.

Kinck vil gå på efter den elektroniske pop-duo ARES bestående af Line Mortensen og Louise Væver Andersen, der med deres hypnotiserende lydbilleder og catchy hooks nok skal få gang i festen.

Du kan følge med og tilmelde dig den officielle Facebook-begivenhed her, hvor vi løbende lægger informationer op om eventet og de optrædende.

Hør Kincks seneste track “Kitty Got Claws” her, og varm op til når sangerinden vil få hele pumpehuset op og koge den 29. maj.


Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com