fbpx

Kom en tur sydpå med den nye debutsingle fra den danske duo Soon

Foto: Blonde Media // Warner Music Denmark

De to drenge med aarhusiansk ophav er taget en tur til Rom, for at skyde en musikvideo til deres nye single “With You”.

Soon er et af de nyeste skud på den danske R&B-stamme og består af makkerparret August og Andreas. De mødte hinanden i hjemstavnen Århus og er nu begge bosat i København, hvor de to 22-årige drenge prøver at slå igennem med deres musik.

Deres lyd er poppet R&B, der både rummer dansable beats men også melankolske undertoner. Augusts mere eftertænksomme lyrik og vokal bliver opvejet smukt af Andreas’ overlegne produktioner, som er svære at sidde stille til.

På debutsinglen har de taget udgangspunkt i et emne, der passer godt til deres lyd – nemlig en flyvsk sommerforelskelse og alle de tanker, der kommer, når sommerfuglene fra maven er lettet. Specielt står omkvædets ord Girl I lose my mind, when I’m with you // You should spend your time with someone new utrolig skarpt, selv når man kun har hørt singlen én gang. I det hele taget kunne Soons nye single være et godt bud på en af sommerens uundgåelige bangers. Musikvideoen har de skudt intet andet sted end Rom, og de frodige og sydlandske rammer passer perfekt til duoens drømmende lyd. Se den her.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com