fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 20

Foto: The Love Coffin // Zarko Ivetic

Så er vi endnu engang klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra en blanding af post-punk og hiphop til god, dansk rock. Vi har fremhævet fem interessante oplevelser, men husk også at tjekke de resterende tilbud ud nederst i guiden.

Sneaks (US)

Hvornår: Tirsdag den 14. maj
Hvor: Ideal Bar, København

Eva Moolchan, der går under det musikalske dække Sneaks, blander post-punk og hiphop i sit finurlige musikalske univers. Moolchan udgav tidligt på året sit tredje album Highway Hypnosis, som faktisk også var et af de album, vi havde glædet os allermest til i 2019. Nu spiller hun endelig koncert på dansk jord, og det kan kun siges, at vi har glædet os rigtig meget til at se og høre den amerikanske sangerinde på Ideal Bar.

Blitzkrig + Firs

Hvornår: Onsdag den 15. maj
Hvor: Pumpehusets Byhaven, København

Pumpehusets sommerlange koncert-arrangement i Byhaven er skudt godt i gang. Vi er ved at være halvejs gennem maj-programmet, og onsdag er der lagt op til rock i forskellige afspejlinger. Først spiller vores tidligere Ugens Upcoming Blitzkrig, hvis ømme og nervefulde musik rammer lige i hjertet. Herefter går det dansksprogede støj- og krautband Firs på scenen. De har endnu ikke nogle sange ude på streamingtjenester, men selvbeskrevet er Firs et »støjende futuristisk kraut-univers og et lyrisk mashup af tung Nietzsche og letbenet Star Trek.«

Pelican Beach + Oliver Dengsø

Hvornår: Torsdag den 16. maj
Hvor: Walthers Musikcafé, Skanderborg

Torsdag aften på Walthers Musikcafé kan du opleve den danske kvintet Pelican Beach, der så småt er ved at skabe et navn for sig selv med fængende popmelodier og sommerlige vibes. Du kan også møde den spirende sanger og sangskriver Oliver Dengsø, der leverer melankolsk og eksperimenterende folk-musik. Hvis du er lidt nysgerrig på den aarhusianske kunstner, kan du inden koncerten også lære ham lidt bedre at kende her.

The Love Coffin

Hvornår: Fredag den 17. maj
Hvor: Spillestedet Stengade, København

»The Love Coffin besidder uden tvivl et kæmpe talent og står bag den mest unikke og fængslende lyd, som efter min mening hidtil er dukket op i den danske musikbranche.«

Sådan lød det fra vores anmelder, da den danske rockkvintet The Love Coffin i efteråret 2018 udgav debutalbummet Cloudlands. Det var en succesfuld affære, og de fik da blandt andet også fem uf af fem velfortjente stjerner med på vejen. Vi håber, at live-formatet klæder det nye album lige så godt, som det har klædt deres tidligere EP-er.

Sub Festival

Hvornår: Lørdag den 18. maj
Hvor: Subhuset, Holstebro

Befinder du dig i nærheden af Holstebro den 18. maj kan det helt klart anbefales at tage et smut forbi Subhuset til Sub Festival. Blandt mad, talks, workshops og kunst finder vi et ret fedt line-up, med nogle ret hypede og fremadstormende artister lige nu. Blandt andet kommer Barselona, Elias Boussnia, FRAADS, ANYA samt mange flere. Du kan finde Facebook eventet med det fulde line-up her.

Gå heller ikke glip af:

CAAMP – Hotel Cecil, tirsdag den 14. maj
Mumford & Sons (UK) – Royal Arena, fredag den 17. maj
The Attic Sleepers – Hotel Cecil, fredag den 17. maj

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com