fbpx

Los Retros er ude med en skæv og cute musikvideo, der hylder det evige venskab

Foto: Ross Harris

Den californiske gruppe leverer musik, der både strækker sig på tværs af tid og landegrænser. I deres seneste single hylder de en af de vigtigste livslinjer – nemlig venskabet.

Los Retros formår at give dig et smil på læben med deres charmerende lyd, der både bærer elementer fra amerikansk 70’er- og 80’er-rock blandet med mere sydlige elementer. Det udgør i det hele taget et perfekt dase-soundtrack til den kommende sommertid, som (forhåbentlig) vil byde på varmere temparaturer og en skyfri himmel.

Med den kun 19-årige frontmand Mauri Tapia har gruppen allerede cementeret sig som et af de mest lovende upcoming bands i deres hjemstavn Californien. Den karismatiske Mauri Tapia er også hovedpersonen i den cute lo-fi musikvideo, de udgav i går sammen med singlen “Friends”. Videoen skifter mellem Tapia, der synger til koncert og små hverdagsglimt fra øvelokalet, i hjemmet og skolegården. Mange af os kan nok nikke genkendende til de fjollede situationer, og det er svært ikke at blive lidt varm om hjertet, når man ser de unge amigos hygge sig. For hvad er livet uden venner? Hvis du spørger The Retros, er det ihvertfald ret kedeligt. Se den søde (og lidt skøre) musikvideo her.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com