fbpx

Montreal-baserede LISA er ude med en ny detaljerig single, der både gør dig vemodig og varm om hjertet

Foto: Anna Wiesen

Den canadiske sangerinde producerer sjælefyldt musik, der både er følelsesladet og eksperimenterende, samtidig med at det trækker tråde tilbage til de gode gamle 70’ere. Hendes nyeste single er ingen undtagelse.

“Fumes” er et suk af desperation. “Fumes” er at opdage, at selvom du giver alt hvad du har, så er det ikke nok. “Fumes” er at få lukket en dør lige i hovedet på dig, hvor du bliver nødt til at starte forfra igen. “Fumes” er det påtvungne smil du bærer, når det eneste du har lyst til er at græde. “Fomes” er ligesom at prøve at svømme igennem ‘jello’.

Sådan lyder beskrivelsen af den nye single fra canadiske LISA i hendes pressemeddelelse. Sangerinden leverer numre, der både er hjerteskærende og bærer en vis quebecois-mystik. Tidligere i år udgav hun debutsinglen “Primitive Us”, der lyder som drømmende 70’er pop, dog med elektroniske elementer der er blandet med længselsfulde guitarfigurer og sangerindens charmerende vokal.

I fredags udgav LISA singlen “Fumes”, som er blevet indspillet i det sydlige England i Chale Abbey Studios. Tankerne kan også hurtigt vandre hen til det rå engelske landskab, når man hører det fine klaverspil og dovne trommebeat, som dem man kan finde hos store 70’er ikoner som John Lennon, Patti Smith og Joni Mitchell. I det hele taget udgør “Fumes” det perfekte pusterum – om så du har brug for at skrige i en pude inde på dit værelse, eller skal ligge i græsset og nyde (den spæde) sommer, der er på vej. Den quebecanske sangerinde balancerer nemlig smukt mellem det vemodige og det opfriskende. Lyt til den nye single her.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com