fbpx

Musik i Lejet tilføjer Disclosure til programmet samt 10 danske navne

Foto: Disclosure // PR

Den allerede udsolgte festival Musik i Lejet, der løber af stablen den 18.-20. juli, tilføjer 10 danske navne og de internationale superstjerner Disclosure.

Musik i Lejet, der i år har 10 års jubilæum, finder sted i den eksotiske strandby Tisvildeleje, hvor over 40 kunstnere vil pryde programmet. Indtil videre tæller plakatens acts blandt andet Søren Huss, Phlake, Ea Kaya, Nicklas Sahl, Selma Judith og Artigeardit.

Festivalens har også annoncerede internationale navne som Yxng Bane og Duckwrth – i dag tilføjer den populære festival verdenskendte Disclosure, som vil spille et DJ set, og forhåbentlig fyrer de også op for deres egne gigantiske hits som “Latch” eller “You & Me”.

10 nye danske navne tilføjes også til plakaten – heriblandt den albumaktuelle Hans Phillip, der er tidligere kendt som den ene halvdel af Ukendt Kunstner.
Årets festivalgæster vil også kunne opleve en danske rapper Marvelous Mosell, der med sin dansable musik med samples fra 70’er- og 80’ernes discohits højst sandsyneligt vil skabe en stor fest. I den anden boldgade kommer den fremadstormende kvintet Lowly, som for nyligt slap deres album Hifalutinog i den forbindelse tog en snak med os om deres glæde til festivalformatet.

Festivalen byder også på en glædeligt gensyn fra det anmelderroste indie-kollektiv The William Blakes, der er tilbage med albummet 1991 efter en længere udgivelsespause.
Til de pop-elskende hjerter har festivalen tilføjet Karl William, Pernille Rosendahl, Freja Kirk, samt det melodiøse rap- og producertalent Emil Kruse.

Den spirende singer/songwriter Hjalte Ross, der også er annonceret til Roskilde Festival, bringer sin debutplade med sig til Tisvildeleje, der blandt andet er skabt i samarbejde med Pink Floyd produceren John Wood.

Den erfarne synthpop-duo Laid Back, der hittede med “Sunshine Reggae” tilbage i 80’erne, har i år 40-års jubilæum og bringer altså deres store bagkatalog med sig på årets festival.

Du kan se, hvem der ellers skal spille på festivalen her.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com