fbpx

Nicklas Sahl deler livevideo til “If I Killed Your Night”

Foto: PR

“New Eyes”-stjernens nye livevideo har ikke et kæmpe cast eller dyre rekvisitter – der er ikke behov for andet end ham selv og en guitar.

En af Danmarks måske hurtigst fremadstormende popartister lige nu, Nicklas Sahl, har charmeret sig godt ind i vores hjerter. Sidste måneds prisbelønnede debut-EP Planets bød blandt andet på det nye nummer “If I Killed Your Night”: en jordnær fortælling om morgenen efter en aften man ikke helt kan huske, hvor frygten for, hvordan man kan have dummet sig i det forsvundne tidsrum, er allestedsværende.

I videoen ser vi Sahl spille hele nummeret i ét take, i et stort, nøgent lokale; kun ham, hans guitar og forstærker. Den nedbarberede version af sangen og den ensomme setting virker på én gang intimt og fjernt, og det formidler rigtig godt den følelse, sangen handler om – og så er det i øvrigt også bare rigtig smukt at høre den talentfulde unge Nicklas Sahls stemme så uforstyrret.

Nicklas Sahl gearer lige nu op til sin første sommerturné, hvor han rammer en god del af de danske festivaler. Tour-datoer:

30.05  JELLING MUSIKFESTIVAL, Jelling
06.07  NIBE FESTIVAL, Nibe
11.07  VIG FESTIVAL, vig
18.07  MUSIK I LEJET, Tisvildeleje
19.07  SAMSØ FESTIVAL, Samsø
31.07  BORK FESTIVAL, Bork
07.08  SMUKFEST, Skanderborg
15.08  WONDERFESTIWALL, Allinge
17.08  SKODBORG PARKROCK, Rødding
24.08  HC ANDERSEN FESTIVAL, Odense
25.08  NEMOLAND, Christiania
06.09  VEJLE BYPARK, Vejle
07.09  RUN TO THE BEAT, Struer

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com