fbpx

Nordiske Hits // Uge 20

Foto: EIRENE // Anders Witt

Så er der igen nye toner fra den nordiske front, og vi har denne gang opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 18 nye tilføjelser. Tjek listen ud her, og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

EIRENE – “Ordinary Life”

EIRENE er en aarhusiansk poptrio, der udforsker og blander genrer med inspiration fra R&B, hiphop og soul. Deres tredje og nyeste single “Ordinary Life” er en upbeat og catchy popsang, der sætter ord på den universelle følelse af at ville mere end at sidde fast i hverdagens trummerum.

Hanne Kolstø – “Veggen”

På den norske indie-scene finder vi en af de mest vedholdende og faste tilstedeværelser i Hanne Kolstø, der i de sidste 10 år har vedligeholdt sin produktivitet og glæde for musikken. Det er kulmineret i det kommende niende studie album Jue, hvorfra vi har fået forløberen “Veggen”. På singlen blandes Kolstøs dybe stemme med en eksperimenterende og elektronisk lo-fi-lyd, der sætter en god standard for det kommende album.

FOOL feat. Kelvyn Colt – “WDWGFH”

Danmarks FOOL med blandt andet club-hittet “Strapped” under bæltet er slået til igen. Deres seneste single med det kringlede navn “WDWGFH” (Where Do We Go From Here) er en mere tilbagelænet refleksion over den håbløshed, der kan forekomme, når man bevidst bliver misforstået af én, man diskuterer med. Tracket er en selvkaldt ‘pop-rapsodi’, og rammer lige ned i nutidens pop-tendenser – meget á la Justin Biebers mere modne hits.

Ellers tilføjet:

Blood Child – ”Shivers Home”
Magnus Tempels – “Pillow”
Lumine – “Erase It/Replace It”
Mone – “Romance”
Dør nr. 13 – “SMAGEN”
Go Go Berlin – ”Love Me”
Klaptrae – “Beach Life”
Júníus Meyvant – ”Ain’t Gonna Let You Drown”
KNUT Roertveit – “Chasing”
Linae – “Stuck in the Rain”
AURORA – “The River”
Gregers – “United”
Agent Blå – “Colors of the Dark”
Shikoswe – “Secret Bower”
Sandra Kolstad – “Two Steps”

Lyt til playlisten her:

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com