fbpx

Nordiske Hits // Uge 22

Foto: Estera Johnsrud

Så er der igen nye toner fra den nordiske front, og vi har denne gang opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 21 nye tilføjelser. Tjek listen ud her, og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

MAYLÉN – “I’m A Party”

Den norske by Bergen skuffer aldrig, når det kommer til radiovenlig indie-pop, og det er også lige hvad, vi har fået i dag fra MAYLÉN. Det dansable popnummer “I’m A Party” befinder sig i de klassiske elektropop-vener, men med et drys af den nordiske lyd fra MAYLÉNs hjemby gør hun nummeret lige dét mere interessant. Et perfekt soundtrack til at danse rundt i stuen med vennerne – eller hvis du bare føler dig som en fest.

The Royal Concept – “Wild Things”

The Royal Concept kan vidst bedst beskrives som optimistisk alt. rock. Med hitsinglerne “On Our Way” og “Smile” fra henholdsvis 2013 og 2015, har det svenske band fundet frem til en god, selvbeskrevet blanding mellem svensk melankoli og Californiens solstråler. Det er på samme, gyldne middelpunkt, vi finder nummeret “Wild Things”, der sammen med bandets debutalbum The Man Without Qualities udkom i fredags.

Nanie Tauno – “Stjärnbild”

Stockholm-baserede Nanie Tauno er træt af at lægge låg på følelserne og at sætte en fejlfri front op. Hun har ind til nu kun udgivet debutsinglen “Han tröttnar inte”, men på både den og “Stjärnbild” lader hun frit følelserne og usikkerhederne flyde ud med de smukke toner. Tauno har varslet flere singler i løbet af 2019, og vi glæder os til at se, hvad nyt den spirrende artist finder på.

Ellers tilføjet:

Astrid S – “The First One”
Maydar – “Fool Me Twice”
Alex Vargas – “Live Alone”
Reem – “EX”
Sara Lew – “Dead End”
TERESE – “De Lyser Blå”
Lil Halima, AMWIN – “young luv”
The Grenadines – “Summer Sun”
ORKID – “Melodrama”
SOON – “With You”
IAMJJ – “My Two Eyes”
Iris Gold – “A Lot To Give”
ISA – “Settle On Love (Real)”
Krid – “Wild”
FUSHIA – “Gold”
Pinemoon – “Sinister”
TÅRN – “Intet Ondt”
HunBjørn – “All The Red”

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com