fbpx

PREMIERE: Tag med på en syret omgang California Dreaming på Go Go Berlins nye single “Love Me”

Foto: PR

Den danske gruppe er ude med en ny single, der stammer fra en tid, hvor gruppen kæmpede med skriveblokader og rodløshed.

Den danske rockgruppe Go Go Berlin er kendt for deres småkække rocktunes og formidable liveshows. Men for selv de mest energiske og excentriske artister, vil der være en bagside af medaljen ved musikerlivet. Det er Go Go Berlins nye single “Love Me” et godt eksempel på.

Sangen er blevet skabt efter gruppens omfattende turné i 2017, der både lagde vejen forbi USA, Europa og Asien. Gruppemedlemmerne fortæller selv, at de efter turnéen følte en tomhed og mangel på inspiration, for hvad gør man egentlig, når man har opnået alt det, man drømte om? Det spørgsmål valgte Go Go Berlin at tage op, og derefter trak de stikket ud herhjemme og pakkede taskerne for at tage afsted til Los Angeles og genfinde deres lyd. Det lykkedes dem heldigvis i et studie på Sunset Strip, hvor “Love Me” er blevet indspillet. Vi er vilde med den bittersøde californiske vibe, som bliver skabt ud fra en dyb bas, fede trommer, solide guitarrifs og Christian Viums følsomme og stærke vokal.

Senest har Go Go Berlin udgivet EP’en Proof med den catchy single “Here Comes The Darkness” på. Både den og “Love Me” er lovende smagsprøver på Go Go Berlins kommende album, der rammer gaden engang efter sommeren. Se musikvideoen til “Love Me” her.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com